СРЕЌНА НОВА ГОДИНА PDF Print
There are no translations available.

Почитувани сограѓани ! Од мое лично име и како градоначалник на општина Неготино, најсрдечно Ви ја честитам Новата 2017-та година и Ви посакувам се најдобро во истата. Во Новата година, пред се, Ви посакувам многу здравје и среќа Вам и на Вашите семејства, нека мирот, спокојот, слогата и хармонијата владеат во Вашите домови во наредните 365 денови, имајте успех на личен и професионален план и бериќетна година.

                                                                                                                                    Ваш градоначалник

                                                                                                                                       Ванчо Апостолов