„ АВАТАР “ 27 Август 2010 (Петок) PDF Печати
   Манифестацијата "Топол културен бран" ќе финишира оваа недела со проекцијата на светскиот филмски хит "Аватар". По одличните настани кои се случија ова лето, концертот на "Skopje  Ladies Orchestra", Фолклорната вечер и Театарската претстава "Гола до пола", ова е уште една можнот за љубителите на културата да уживаат во оваа несекојдневна проекција на големото платно. Петок, 27 август 20 часот. Влез слободен.