Европската асоцијација за локална демократија (АЛДА) објави Јавен повик за финансиска поддршка на граѓански здруженија и организации PDF Print
There are no translations available.

Европската асоцијација за локална демократија АЛДА објави Јавен повик за финансиска поддршка на граѓански организации кои работат во областа на локална демократија, креирање и спроведување јавни политики на локално ниво и соработка со локални самоуправи во рамки на проект „Граѓанските организации во служба на локалната демократија“ спроведуван од: Европската асоцијација за локална демократија (АЛДА) – Скопје, Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија (ЗФР) и Европското движење (ЕД).
Проектот е финанасиран од Делегацијата на Европската унија во Скопје преку ИПА програмата за поддршка на граѓанското општество и програмата за медиуми 2015.
Пријавите се доставуваат најдоцна до 24.12.2017 година до 17.00 часот, на следната e-mail адреса: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Повикот со детални информации и образец за пријавување можете да најдете на следниот линк: http://www.alda-europe.eu/newSite/news_dett.php?id=2058