И покрај лошата финансиска состојба на Општината, во 2018-та ќе се реализираат бројни проекти PDF Печати

На седницата на општинскиот Совет (19.12.2017) свое обраќање до советниците и до граѓаните на општина Неготино имаше градоначалникот на општина Неготино Тони Делков кој се осврна на актуелната финансиска состојба во која се наоѓа општината, како и за планираните проекти за реализација во наредната 2018-та година.

 


View on YouTube