Амбасадорот на САД Џес Бејли во работна посета на Неготино PDF Печати

    Неговата Екселенција амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Република Македонија Џес Бејли придружуван од членови на неговиот кабинет оствари работна посета на општина Неготино. За време престојот во нашиот град амбасадорот Бејли се задржа во краток разговор со градоначалникот на општина Неготино Тони Делков со кого разговараше на теми поврзани со функционирањето на локалната самоуправа и проектите што општината ги реализира за подобрување на условите за живот на сите граѓани на неготинска општина.