Делков: Започнуваме со реализација на неколку нови проекти PDF Печати

   Во изјава за КТВ телевизија, градоначалникот на општина Неготино Тони Делков покрај за тековната активност која се однесува на санација на 800 метри од главната улица во градот „Маршал Тито“, од почетокот на наредната недела најави започнување со реализација на неколку нови паралелни проекти со чие спроведување ќе се подобрат условите за живеење како во Неготино, така и во населените места. Целата изјава на градоначалникот Делков можете да ја проследите во следното видео.


View on YouTube