Се гради на просторот на салата на ДТВ „Партизан“ PDF Печати

   Отстранета е и повеќе не постои зградата каде што беше лоцирана салата на ДТВ„Партизан“ во нашиот град, простор кој со години беше запуштен и ја нагрдуваше сликата  во централното градско подорачје. На тој простор приватен инвеститор гради станбено-деловен простор со чија изградба овој дел од градот ќе добие сосема нов и модерен лик.