Се тампонираат 4 километри од патот Пепелиште-Криволак PDF Печати

   Општина Неготино во координација и соработка со Јавното претпријатие за државни патишта започна со реализација на проект за санација, т.е. тампонирање на локалниот пат Неготино-Криволак кој е во должина од 4 километри. Целта на овој зафат е создавање услови за непречено и безбедно одвивање на сообраќајот и движење на пешаците.