Поради лошите временски услови, дезинцекцијата одложена за утре (11.07.2019) PDF Print
There are no translations available.

Од  локалната самоуправа Неготино ги информираат граѓаните на неготинска општина дека поради присуството на лоши временски услови, најавената за вечерва (среда) дезинсекција се одлага и ќе се изврши утревечер (четврток 11.07.2019 година).