Советот на општина Неготино ги поништи одлуките за изградба на депонија PDF Печати

   Советот на општина Неготино на последната одржана седница на 24.01.2020 година едногласно донесе одлука За поништување на Одлука бр. 07-875/16 од 16.10.2009 година и поништување на Одлука бр. 08-245/6 од 20.05.2019 година на Совет на општина Неготино. Со поништувањето на овие одлуки, депонија на територијата на општина Неготино нема да се гради.