Хортикултурно се уредуваат жардинериите на булеварот „Маршал Тито“ PDF Печати

   По уредувањето на жардиниерите на булеварот Маршал Тито во близина на СРЦ „Младост“, општина Неготино продолжи со хортикултурно уредување на истите. Имено, засадени се садници кои ќе го разубавуваат овој дел од градот.  Активностите кои се реализираат се во рамки на потпроектот „Вински, апи и еко туризам во Неготино и околината.