АПЕЛ ДО ПРАВНИТЕ СУБЈЕКТИ И ДРУГИ ФИЗИЧКИ ЛИЦА PDF Print
There are no translations available.

Општина Неготино упатува апел  до приватниот сектор и сите општествено одговорни граѓани од нашата општина да се вклучат со помош во обезбедување на заштитни маски и заштитни ракавици кои се неопходни за волонтерите кои се на терен и кои вршат дезинфекција на цела општина .Исто така општина Неготино упатува апел за  донирање на  производи за лична хигиена кои ќе бидат наменети за ранливите категории на граѓани. Волонтери од општина  Неготино ќе ги достават производите до нивните домови.

Волонтерски тимови од општина Неготино и понатаму остануваат во пресрет на потребите на стари и изнемоштени лица.