Денес се асфалтираше улица со должина од 450 метри во населено место Пепелиште. Со тоа се комплетира целиот проект за изградба на оваа улица PDF Print
There are no translations available.

  Во текот на утрешниот ден овде ќе се доврши со сите градежни активности! Наредната недела очекувам започнување со асфалтирање на главната улица во населено место Тремник и првата делница од локалниот пат Криволак - Пепелиште.