Примивме донација од тетовската компанија „Еколог интернационал“ и семејството Дестани PDF Печати

  Се работи за донација од 15 таблети за деца од основните училишта кои потекнуваат од социјално загрозени семејства. Овие таблети ќе им помогнат дечињата да ги следат онлајн часовите додека трае вонредната сoстојба.