Финишираат градежните активности на првата делница од локалниот пат Криволак - Пепелиште во должина од 6 километри PDF Печати
Во текот на вчерашниот ден и денес интезивно се асфалтира на оваа делница (2км), каде до викендот очекувам да се заврши со градежните активности. Целиот проект, односно асфалтирање на целата траса до Пепелиште очекувам да заврши во месец Мај.