Во Недела 10.05.2020 со почеток од 09 часот продолжуваме - трета недела по ред со акцијата насловена под името „Со љубов за Неготино“ PDF Print
There are no translations available.

   Овој пат акцијата ќе се одржи во населбата „Саат Кула“ односно просторот под зградите во оваа населба.
Ги поканувам сите кои сакаат доброволно да се приклучат на оваа иницијатива.
Да потсетам дека задолжително е носењето на заштита маска!
Да го направиме Неготино поубаво место за живеење
#СоЉубовЗаНеготино