Трета недела по ред се грижиме за градот под мотото „Со љубов за Неготино“ PDF Print
There are no translations available.

Трета недела по ред се грижиме за градот под мотото „Со љубов за Неготино“

Оваа недела го средивме просторот под зградите во населбата „Саат Кула“

Се гледаме наредната недела на нова локација