Трета недела по ред се грижиме за градот под мотото „Со љубов за Неготино“ PDF Печати

Трета недела по ред се грижиме за градот под мотото „Со љубов за Неготино“

Оваа недела го средивме просторот под зградите во населбата „Саат Кула“

Се гледаме наредната недела на нова локација