Веќе четврта недела по ред граѓаните на општина Неготино земаат активно учество во акцијата под мотото „Со љубов за Негототино“ PDF Печати
   Му се заблагодарувам од срце на секој волонтер поединечно за несебичното вложување во оваа иницијатива.

Го средивме просторот околу детската градинка „Фемо Кулаков“ (клон „Пролет“) во населбата „Саат Кула“

Се гледаме наредната недела на друга локација!

Да го направиме Неготино поубаво место за живеење

#СоЉубовЗаНеготино