Веќе четврта недела по ред граѓаните на општина Неготино земаат активно учество во акцијата под мотото „Со љубов за Негототино“ PDF Print
There are no translations available.

   Му се заблагодарувам од срце на секој волонтер поединечно за несебичното вложување во оваа иницијатива.

Го средивме просторот околу детската градинка „Фемо Кулаков“ (клон „Пролет“) во населбата „Саат Кула“

Се гледаме наредната недела на друга локација!

Да го направиме Неготино поубаво место за живеење

#СоЉубовЗаНеготино