Реконструкција на втората делница на патен правец Криволак – Пепелиште PDF Print
There are no translations available.

   Интензивно се работи на реконструкција на втората делница во должина од  4 км на патен правец Криволак – Пепелиште, односно од мостот кај Армискиот полигон „ Криволак “ до спојот со регионалниот пат Неготино – Штип во непосредна близина на населеното место Пепелиште.

#ЧекорПоЧекор
#Неготино