Просторот на излезот од Неготино кај компанијата „Дуки Дасо“ е среден PDF Печати
   Им се заблагодарувам на сите учесници во денешната акција поединечно. Огромна благодарност до приватната компанија „Мигоз - Саше'' која со своја механизација помогна денешната акција да биде комплетно завршена. Благодарност и до вработените во ТППЕ Неготино!

Се гледаме наредната недела на нова локација!

❤️#СоЉубовЗаНеготино