Честита по повод успешно завршена учебна година PDF Печати
 Драги ученици,
Денес официјално заврши учебната 2019/2020 година. Дозволете ме од мое лично име како градоначалник но и од името на општина Неготино да Ви го честитам завршувањето на оваа учебна година. На полуматурантите и матурантите од општината Ви посакувам успешен избор во понатамошното средно и високо образование со желби за многу нови знаења и лични успеси.