8ма по ред акција под името „Со љубов за Неготино“ PDF Print
There are no translations available.

    Благодарност до секој еден кој присувствуаше, без вас оваа иницијатива немаше да успее!

Го правиме Неготино поубаво место за живеење!

Се гледаме наредната недела на друга локација

#СоЉубовЗаНеготино