Комплетно реконструирана водоводната линија на улица Душан Преграц и реконструкција на шахти во град Неготино PDF Печати
   Со асфалтирање на ровот комплетно завршија градежните активности за реконструкција на водоводната линија на улица Душан Преграц во должина од околу 100 метри.  Со реконтрукцијата се замени постоечката водоводна линија со нова, со што граѓаните кои живеат на оваа улица ќе ја добиваат потребната количина на вода до своите домови.  Во тек е и реконструкција на 10 шахти во  градот, кои се очекува во најбрз можен рок да бидат комплетно реконструирани.