До април спортската сала Младост целосно ќе биде ставена во функција PDF Печати

   Со средства во висина од 6.000.000 денари обезбедени од Буџетот на општина Неготино комплетно ќе се реконструира внатрешноста на спортската сала Младост во нашиот град и се очекува до април, наредната година, салата целосно да биде ставена во функција на користење од спортистите, спортските клубови и рекреативците. За таа цел, денеска градоначалникот на општина Неготино Тони Делков со претставникот на фирмата-изведувач на работите „Нетинвест груп“ го потпишаа договорот за реализација на овој проект со кој ќе се изврши замена на тоалетите, столаријата и се останато во внатрешноста на спортската сала Младост со што истата ќе добие сосема нов лик и како во старите добри времиња ќе им биде ставена на располагање на сите заинтересирани.