Донирани 28 таблети за двете основни училишта во општина Неготино PDF Печати
   Дваесет и осум таблети компанијата „ Макпетрол “ АД Скопје донираше за двете основни училишта во општина Неготино кои во текот на вчерашниот ден беа доделени на ученици од социјално ранливата категорија на граѓани.  Локалната самоуправа упатува огромна благодарност до компанијата „ Макпетрол “ АД Скопје  за донацијата и очекува, а воедно се надевам дека истите ќе им овозможат полесно учење од далечина на учениците кои досега немаа можност да се вклучат во овој вид на настава и непречено ќе ја следат истата.