СООПШТЕНИЕ PDF Печати
Почитувани сограѓани,
И покрај почитувањето на мерките за заштита од Корона вирусот чувствувам обврска да Ве информирам дека по извршениот тест за КОВИД 19 , резултатот е позитивен.  Изразувам длабоко извинување до сите со кои изминатиот период имав контакт и уште еднаш апелирам почитувајте ги мерките и препораките за заштита од Корона вирусот. Гарантирајки ја здравствената сигурност на граѓаните до завршување на периодот на лекување и изолација, работните обврски ќе ги извршувам од дома.