Завршна фаза (асфалтирање) од санацијата на улица “11 Октомври” PDF Печати

Наредните денови продолжуваме со останатите отпочнати улици за санација.  Поради тоа ја користам приликата да упатам апел до сите жители на Неготино да ја почитуваат поставената сигнализација и да бидат трпеливи!