Започнуваме со реконструкција на улица „Едвард Кардељ“ со вкупна должина од 430 метри PDF Печати

Во периодот кој следи поради градежните активности наа оваа улица ќе има времен режим на сообраќај, а поради тоа апелирам жителите кои живеат на оваа улица и сите учесници на сообраќајот да ја почитуваат поставената сообраќајна сигнализација.