На 18.05.(среда) во Неготино изложба на воена и медицинска опрема PDF Print
There are no translations available.

   Се информираат граѓаните на општина Неготино дека во среда на 18-ти овој месец во периодот од 17 до 19 часот на ракометното игралиште во склоп на Спортската сала „Младост“ во Неготино ќе се одржи изложба на воена и медицинска опрема на армијата на САД и на АРМ. Оваа несекојдневна изложба ќе биде од отворен карактер и  истата можат да ја посетат сите заинтересирани граѓани од општина Неготини и одблизу да се запознаат со изложената опрема.