Санирани ударните дупки на главната улица во Криволак PDF Печати

   Општина Неготино во координација со месното население извршија санирање на ударните дупки во Криволак. Санирани се оштетените места на асвалтниот коловоз од централното подрачје на Криволак па се до војниот полигон. По завршувањето на истите ќе дојде до значително подобрување на условите за одвивање на сообраќајот на овој патен правец, а со самото тоа и зголемена сигурност на сите учесници во сообраќајот.