Културна Програма
Центар за култура-Програма PDF Print
There are no translations available.

 Националната Установа Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ од Неготино во својата Програма за 2010 година има планирано голем број културни настани и манифестации, преку кои како носител на култуниот живот во општината го збогатува истиот и врши културна анимација на љубителите на културните настани и воопшто граѓаните на Општина Неготино.
Во продожение е даден приказ на предвидените активности на НУЦК “Ацо Ѓорчев” по месеци за тековната 2010 година.

Read more...
 
<< Start < Prev 11 Next > End >>

Page 11 of 11