Културна Програма
Центар за култура-Програма PDF Печати

 Националната Установа Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ од Неготино во својата Програма за 2010 година има планирано голем број културни настани и манифестации, преку кои како носител на култуниот живот во општината го збогатува истиот и врши културна анимација на љубителите на културните настани и воопшто граѓаните на Општина Неготино.
Во продожение е даден приказ на предвидените активности на НУЦК “Ацо Ѓорчев” по месеци за тековната 2010 година.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 11 Следно > Крај >>

Лист 11 од 11