ЛЕР и јавни дејности
РАБОТИЛНИЦА ЗА ИПА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА СО ГРЦИЈА PDF Print
There are no translations available.

    Раководителот на одделението за Локален економски развој во општина Неготино Лолита Ристова присуствуваше на средба ИНТЕРРЕГ IV во Солун –Работилница за првиот повик за ИПА прекугранична соработка Грција-Македонија 2007-2013 што се одржа на 15-ти јули 2010.

Средбата се оствари во два дела.Воведни говори имаа:

Еврo амабасадорот за Македонија Ерван Фуере, а од Грчката страна претставници од Министерството за Економија и претставници на Управувачката канцеларија за техничка помош за прекугранична соработка.

 

Read more...
 
Проекти PDF Print
There are no translations available.

  Проекти аплицирани и реализирани 2009-2010
 
Развој на Вардарскиот регион PDF Print
There are no translations available.

   Изработено со подршка од:

Програмата за развој на Обединетите Нации UNDP Македонија

Програма за развој на Вардарскиот плански регион
 
Акционен план PDF Print
There are no translations available.

  АКЦИОНЕН ПЛАН НА СТРАТЕГИЈАТА ЗА ЛОКАЛЕН РАЗВОЈ 2008 -2012
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 Next > End >>

Page 18 of 18