ЛЕР и јавни дејности
Развој на Вардарскиот регион PDF Печати

   Изработено со подршка од:

Програмата за развој на Обединетите Нации UNDP Македонија

Програма за развој на Вардарскиот плански регион
 
Акционен план PDF Печати
  АКЦИОНЕН ПЛАН НА СТРАТЕГИЈАТА ЗА ЛОКАЛЕН РАЗВОЈ 2008 -2012
 
<< Почеток < Пред 11 12 13 14 Следно > Крај >>

Лист 14 од 14
Банер

Водич за инвеститори

е - градежна дозвола

     Законски акти и упатства 

ЈАВЕН ПОВИК

Македонија вработува

СТРАТЕГИЈА ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

Банер

Програма општинско-корисна работа

Банер

Пребарување

Кој е онлајн

Има 21 гости присутни