Урбанизам
ДУП УЗ 5 дел од блок 5.1 една ГП 107 PDF Печати

Мислење  ДУП УЗ 5 дел од блок 5.1  една ГП 107 (КП 11265-8)

Одлука ДУП УЗ 5 дел од блок 5.1  една ГП 107 (КП 11265-8)

 

 
ДУП УЗ 4 дел од блок 4.2 PDF Печати

Мислење ДУП УЗ 4 дел од блок  4.2   (помеѓу ул Маршал Тито Ѓорѓи Димитров Киро Крстев Борис Кидрич и ЈНА)

Одлука ДУП УЗ 4 дел од блок  4.2   (помеѓу ул Маршал Тито Ѓорѓи Димитров Киро Крстев Борис Кидрич и ЈНА)

 

 
ДУП УЗ 4 УБ 4.2 ГП 4 (КП 10165-1) PDF Печати

Мислење ДУП УЗ 4 УБ 4.2  ГП 4 (КП 10165-1)

Одлука ДУП УЗ 4 УБ 4.2  ГП 4 (КП 10165-1)

 
ПРВИЧНА ОГРАНИЧЕНА ОЦЕНА НА ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ PDF Печати
ПРВИЧНА ОГРАНИЧЕНА ОЦЕНА НА ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ
"Категорија Б+" ПРОЕКТ
Изградба на нова градинка- Општина Неготино
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Лист 1 од 11