ЈАВНИ НАБАВКИ

Отворено со Вас

Пријави проблем

Проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК)

Службен гласник

Моја - општина

Beeconomy

Комунални работи и Сообраќај
С О О П Ш Т Е Н И Е PDF Печати
  Се известуваат граѓаните на општина Неготино дека доколку забележат евентуален проблем со уличното осветлување, можат да се обратат кај овластените лица во локалната самоуправа Борче Николов на телефонскиот број 078-484-954 и кај Јордан Трајков на телефон 070-304-499 во секое време од денот. По регистрирањето на пријавениот проблем, стручни екипи во најбрз можен рок ќе излезат на терен и ќе работат на отстранување на истиот.
 
Програма за водоснабдување и канализација Македонија PDF Печати
Квартален извештај Јули – Септември 2012 год.
 
ПЛАН И ПРОГРАМА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД ОПШТИНА НЕГОТИНО 2012- 2017 ГОДИНА PDF Печати
ПЛАН И ПРОГРАМА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД ОПШТИНА НЕГОТИНО 2012- 2017 ГОДИНА
 
Нацрт Акционен План Неготино PDF Печати

Нацрт Акционен План Неготино

Програма за водоснабдување и канализација

 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Лист 2 од 2