Театарската комедија “Арсеник и старите тантели” на репертоарот на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” Print
There are no translations available.

  На 10 мај 2019 год. (петок) со почеток од 20.00 часот во НУ Центар за култура “Ацо Ѓорчев” ќе гостува театарот од Соко Бања со познатата театарска претстава “Арсеник и старите тантели”. Претставата е најпопуларната и најизведуваната комедија на американскиот драмски писател Џозеф Кеселринг базирана на црн хумор. Одлична можност за љубителите на театарот да ја проследат оваа урнебесна комедија во изведба на гостите од Р. Србија. Влезот за претставата е 100 денари.