Теренска вакцинација против КОВИД19 на граѓаните од општина Неготино Печати
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Почитувани
Ве известуваме дека од 12.07.2021 година започнува теренска вакцинација против КОВИД19 на граѓаните од општина Неготино.  Согласно изготвениот план од Министерството за здравство, од страна на ЈЗУ „Здравствен Дом“ Неготино ќе се врши вакцинација на граѓаните и тоа: