Започнуваме со реконструкција на улица „Едвард Кардељ“ со вкупна должина од 430 метри Печати
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

Во периодот кој следи поради градежните активности наа оваа улица ќе има времен режим на сообраќај, а поради тоа апелирам жителите кои живеат на оваа улица и сите учесници на сообраќајот да ја почитуваат поставената сообраќајна сигнализација.