ОПШТИНА НЕГОТИНО ,во соработка со УНДП,АВРМ и МТСП по четврти пат Печати
ОПШТИНА НЕГОТИНО ,во соработка со УНДП,АВРМ и МТСП по четврти пат ВО ПРОГРАМАТА ОПШТИНСКО–КОРИСНА РАБОТА