Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Венец АД “ Долни Дисан за донацијата Печати
   Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Венец АД “ Долни Дисан за донацијата на заштитна опрема односно заштитни маски кои во овој момент се најпотребни за заштита од корона вирусот.

#ОстаниДома