Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

19 вонредна седница на Советот на општина Неготино 22.11.2023

Совет општина Неготино, Соопштенија|

Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална самоуправа... Прочитај повеќе 19 вонредна седница на Советот на општина Неготино 22.11.2023

И граѓаните со свои предлози можат да учествуваат во креирањето на општинскиот буџет за наредната 2024 година

Новости, Соопштенија|

За таа цел, предвидени се средби со граѓаните од општина... Прочитај повеќе И граѓаните со свои предлози можат да учествуваат во креирањето на општинскиот буџет за наредната 2024 година

Отворена изложба ,, Средновековен накит во Тиквеш “

Новости|

Денес во Музејот на град Неготино имав пријатна можност... Прочитај повеќе Отворена изложба ,, Средновековен накит во Тиквеш “

Се реконструира тротоарот на ул,, Маршал Тито“ на потегот од библиотеката до постојката спроти зградата на општина Неготино во должина од 330 метри

Новости|

Општина Неготино во соработка со УНДП започна со... Прочитај повеќе Се реконструира тротоарот на ул,, Маршал Тито“ на потегот од библиотеката до постојката спроти зградата на општина Неготино во должина од 330 метри

  Општина Неготино ќе се вклучи во најголемата еколошка акција во историјата на Македонија

Новости|

Општина Неготино потпиша меморандум за соаботка со... Прочитај повеќе   Општина Неготино ќе се вклучи во најголемата еколошка акција во историјата на Македонија

ЗДРУЖЕНИЈА и ФОНДАЦИИ НА КОИ ИМ СЕ ДОДЕЛЕНИ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ПО ЈАВЕН ПОВИК бр. 08-644/1 ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО ЗА 2023 ГОДИНА

Соопштенија|

ЗДРУЖЕНИЈА и ФОНДАЦИИ НА КОИ ИМ СЕ ДОДЕЛЕНИ ФИНАНСИСКИ... Прочитај повеќе ЗДРУЖЕНИЈА и ФОНДАЦИИ НА КОИ ИМ СЕ ДОДЕЛЕНИ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ПО ЈАВЕН ПОВИК бр. 08-644/1 ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО ЗА 2023 ГОДИНА

Со 109.240 евра извршена реконструкција на зградата на СОУ ,, Св. Кирил и Методиј “

Новости|

На пригодна свеченост што се одржа во просториите на... Прочитај повеќе Со 109.240 евра извршена реконструкција на зградата на СОУ ,, Св. Кирил и Методиј “

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 03/2023

Новости, Соопштенија|

Врз основа на член 11-к став (1), (2), (3) и став (4) од Законот за... Прочитај повеќе ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 03/2023

34 редовна седница на Советот на општина Неготино 15.11.2023 година

Совет општина Неготино|

Врз основа на член 2 од Законот за локална самоуправа  (... Прочитај повеќе 34 редовна седница на Советот на општина Неготино 15.11.2023 година

Се одржаа традиционалните улични трки

Новости|

Се одржаа традиционалните улични трки Најмалите ученици од... Прочитај повеќе Се одржаа традиционалните улични трки

Close Search Window