Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Одделенија и работни часови

Пристапете до услугите на Градот и проверете ги часовите за сите објекти.

Редовните сервиси од јавните претпријатија, ни ја прават Општината почисто и поубаво место за живеење.

Информации за советот на општина Неготино

Информации за урбанизам и животна средина

„Моја патрола“ достапна и на телефон, мејл и фејсбук страница

Пријава и детектирање проблеми од страна на граѓаните кои се во ингеренции на локалната самоуправа, како и нивно решавање, е основната цел на проектот „Моја патрола“ кој веќе извесен период функционира на територијата на општина Неготино со поделба на градот на 3 реони и 4 реони во руралните средини. Вработени секојдневно се на терен близу до граѓаните и остваруваат директен контакт со нив, се со цел детектираните и пријавените проблеми да се решат во набрз временски рок. Со цел зауште поголема достапност, од денеска (11.04.) населението „Моја патрола“ може да ја контактира и телефонски на броевите 070-208-279 и 072-218-261 од 08,00 до 16,00 часот, мејлот mojapatrola@negotino.gov.mk и фејсбук-страницата Моја патрола.

Најнови вести од општината

Вести

Општинското основно училиште “Гоце Делчев” дел од проектот “Европската недела на спортот” (EWoS ) кој е финансиран од Европската Унија

Новости

Во рамките на проектот Европската недела на спортот (EWoS ) финансиран од...
Прочитај повеќе Општинското основно училиште “Гоце Делчев” дел од проектот “Европската недела на спортот” (EWoS ) кој е финансиран од Европската Унија

Се одржа ,, Неготинската музичка вечер “

Новости

И покрај неповолните временски услови проследени со, на моменти, интензивни...
Прочитај повеќе Се одржа ,, Неготинската музичка вечер “

ЈАВЕН ПОВИК БР. 08-644/1

Новости, Соопштенија

Ј А В Е Н  П О В И К за доделување на финансиски средства од Буџетот на...
Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК БР. 08-644/1

Босанскиот рок бенд “Забрањено пушење” и Игор Џамбазов со Гуру Харе Бенд ќе бидат ѕвездите на овогодинешната “Неготинска музичка вечер 2023”

Новости

Како кулминација на манифестацијата Спортско – културно лето “Неготино...
Прочитај повеќе Босанскиот рок бенд “Забрањено пушење” и Игор Џамбазов со Гуру Харе Бенд ќе бидат ѕвездите на овогодинешната “Неготинска музичка вечер 2023”

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија

Новости, Соопштенија, Урбанизам

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија...
Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија

О Г Л А С бр. 01/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА ВО ДЕНОВИТЕ 21, 22 И 23 СЕПТЕМВРИ 2023 Г. – НЕГОТИНСКИ ПАНАЃУР 2023

Новости, Соопштенија

Врз основа на член 80, член 80-а и член 81 од Законот за градење („Сл.весник на...
Прочитај повеќе О Г Л А С бр. 01/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА ВО ДЕНОВИТЕ 21, 22 И 23 СЕПТЕМВРИ 2023 Г. – НЕГОТИНСКИ ПАНАЃУР 2023

Градоначалник

Градоначалникот на општина Неготино Горан Стојанов е роден на 19 ноември  1977 година во Неготино. Основно и средно образование завршува во Неготино. Високо образование завршува на Медицинскиот факултет при Тракиискиот Универзитет во Стара Загора, Република Бугарија. Оженет и татко на две деца.
Од 2005-2012 работи како лекар по општта медицина во ПЗУ „ Поликлиника Жана “ во Неготино, а од 2012 па се до изборот на градоначалник на Општина Неготино работи како специјалист по интерна медицина во ЈЗУ „ Здравствен дом “ Неготино.
Во периодот од 2009 до 2013 година е советник во Советот на Општина Неготино.
Од странски јазици говори англиски, бугарски и српски јазик.
На локалните избори во октомври 2021 година е избран за градоначалник на Општина Неготино. 

Горан Стојанов ваш Градоначалник

Фотогалерија

Close Search Window