Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Одделенија и работни часови

Пристапете до услугите на Градот и проверете ги часовите за сите објекти.

Редовните сервиси од јавните претпријатија, ни ја прават Општината почисто и поубаво место за живеење.

Информации за советот на општина Неготино

Информации за урбанизам и животна средина

Најнови вести од општината

Вести

Обезбедени средства за набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената

Новости

Денес заедно со директорот на Центар за развој на Вардарски плански регион,...
Прочитај повеќе Обезбедени средства за набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

Урбанизам

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат на Урбанистички план...
Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

Урбанизам

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат на Урбанистички план...
Прочитај повеќе ПРОЕКТНА ПРОГРАМА Урбанистички проект (УП) вон опфат

Увид во работите за асфалтирање на улица во Пепелиште

Новости

Заедно со стручните служби од општината денеска извршив увид и на лице...
Прочитај повеќе Увид во работите за асфалтирање на улица во Пепелиште

ОПШТИНА НЕГОТИНО Е НАГРАДЕНА СО ЕВРОПСКА ОЗНАКА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ НА УПРАВУВАЊЕТО

Новости

За достигнувања во областа на добро владеење Општина Неготино ја доби...
Прочитај повеќе ОПШТИНА НЕГОТИНО Е НАГРАДЕНА СО ЕВРОПСКА ОЗНАКА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ НА УПРАВУВАЊЕТО

Отворена сензорна соба во ООУ „Страшо Пинџур“ во Неготино

Новости

Сензорната соба е опремена со мноштво дидактички материјали, сензорни...
Прочитај повеќе Отворена сензорна соба во ООУ „Страшо Пинџур“ во Неготино

„Моја патрола“ достапна и на телефон, мејл и фејсбук страница

Пријава и детектирање проблеми од страна на граѓаните кои се во ингеренции на локалната самоуправа, како и нивно решавање, е основната цел на проектот „Моја патрола“ кој веќе извесен период функционира на територијата на општина Неготино со поделба на градот на 3 реони и 4 реони во руралните средини. Вработени секојдневно се на терен близу до граѓаните и остваруваат директен контакт со нив, се со цел детектираните и пријавените проблеми да се решат во набрз временски рок. Со цел зауште поголема достапност, од денеска (11.04.) населението „Моја патрола“ може да ја контактира и телефонски на броевите 070-208-279 и 072-218-261 од 08,00 до 16,00 часот, мејлот mojapatrola@negotino.gov.mk и фејсбук-страницата Моја патрола.

Градоначалник

Градоначалникот на општина Неготино Горан Стојанов е роден на 19 ноември  1977 година во Неготино. Основно и средно образование завршува во Неготино. Високо образование завршува на Медицинскиот факултет при Тракиискиот Универзитет во Стара Загора, Република Бугарија. Оженет и татко на две деца.
Од 2005-2012 работи како лекар по општта медицина во ПЗУ „ Поликлиника Жана “ во Неготино, а од 2012 па се до изборот на градоначалник на Општина Неготино работи како специјалист по интерна медицина во ЈЗУ „ Здравствен дом “ Неготино.
Во периодот од 2009 до 2013 година е советник во Советот на Општина Неготино.
Од странски јазици говори англиски, бугарски и српски јазик.
На локалните избори во октомври 2021 година е избран за градоначалник на Општина Неготино. 

Горан Стојанов ваш Градоначалник

Фотогалерија

Close Search Window