Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Се откажуваат сите денешни настани (понеделник 13.02.) по повод одбележувањето на Св. Трифун

Новости|

Согласно одлуката на Владата за прогласување на денешниот... Прочитај повеќе Се откажуваат сите денешни настани (понеделник 13.02.) по повод одбележувањето на Св. Трифун

Објавени резултатите од дегустацијата на вина и ракии по повод Св. Трифун

Вести, Новости|

5-члената комисија составена од енолози од Здружението на... Прочитај повеќе Објавени резултатите од дегустацијата на вина и ракии по повод Св. Трифун

Со дегустација на вина и ракии започна „Неделата на виното“ по повод Св, Трифун

Новости|

126 мостри на црвени, бели и розе вина и ракии се доставени по... Прочитај повеќе Со дегустација на вина и ракии започна „Неделата на виното“ по повод Св, Трифун

Доделивме ваучери во вредност од 280.000 денари за 40 новороденчиња од општината

Новости|

Согласно однапред утврдената динамика на исплата на... Прочитај повеќе Доделивме ваучери во вредност од 280.000 денари за 40 новороденчиња од општината

Се одржа информативен состанок за развојот на женското претриемништво во општина Неготино

Новости|

Проектот „Националната платформа за женско... Прочитај повеќе Се одржа информативен состанок за развојот на женското претриемништво во општина Неготино

Се расчистува просторот околу споменикот на Манчо Малиминов

Новости|

Во рамките на спроведувањето на Програмата на Одделението... Прочитај повеќе Се расчистува просторот околу споменикот на Манчо Малиминов

Ве очекуваме на 14 февруари во 13:00 часот Ориентал бенд

Новости|

... Прочитај повеќе Ве очекуваме на 14 февруари во 13:00 часот Ориентал бенд

Ве очекуваме на 14 февруари во 19:30 часот Харизма бенд

Новости|

... Прочитај повеќе Ве очекуваме на 14 февруари во 19:30 часот Харизма бенд

Ве очекуваме на 14 февруари во 20:30 часот Македонска група Љубојна

Новости|

... Прочитај повеќе Ве очекуваме на 14 февруари во 20:30 часот Македонска група Љубојна

До четврток (09.02) се доставуваат мостри, во петок дегустација и избор на најдобри вина и ракии

Новости|

Со дегустацијата, оценувањето и избор на најквалитетните... Прочитај повеќе До четврток (09.02) се доставуваат мостри, во петок дегустација и избор на најдобри вина и ракии

Close Search Window