Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на предлози за инвестициони/бизнис планови за подобрување на инфраструктурата, модернизација и развој на Општина Неготино

Вести|

Врз основа на член 22 од Законот за локалната самоуправа... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на предлози за инвестициони/бизнис планови за подобрување на инфраструктурата, модернизација и развој на Општина Неготино

Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

https://www.youtube.com/watch?v=dw3Y4VVUFKw&t=1514s... Прочитај повеќе Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Р Е Ш Е Н И Е За свикување на осма вонредна седница на Советот на општина Неготино

Вести, Совет општина Неготино|

        Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална... Прочитај повеќе Р Е Ш Е Н И Е За свикување на осма вонредна седница на Советот на општина Неготино

Службен гласник бр. 12/2022

Вести, Совет општина Неготино|

Службен гласник бр. 12/2022... Прочитај повеќе Службен гласник бр. 12/2022

Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

       Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална... Прочитај повеќе Вонредна седница на Совет на општина Неготино 18.08.2022 година

Во среда (27.07.2022г) ќе се изврши второ прскање против комарци во општина Неготино

Вести|

Согласно годишната Програма за спроведување општи мерки за... Прочитај повеќе Во среда (27.07.2022г) ќе се изврши второ прскање против комарци во општина Неготино

Се реновираат занималните во клонот „Мајски цвет“ во неготинската градинка

Вести|

Во Јавната установа за деца – Општинска детска градинка... Прочитај повеќе Се реновираат занималните во клонот „Мајски цвет“ во неготинската градинка

Седница на Совет на општина Неготино 13.07.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

... Прочитај повеќе Седница на Совет на општина Неготино 13.07.2022 година

Седница на Совет на општина Неготино 22.07.2022 година

Вести, Совет општина Неготино|

  Врз основа на член 2 и член 42 од Законот за локална... Прочитај повеќе Седница на Совет на општина Неготино 22.07.2022 година

Продолжување на 7 редовна седница на Совет на Општина Неготино на ден 22.07.2022 година во 13 :30 часот

Вести, Совет општина Неготино|

Продолжување на 7 редовна седница на Совет на Општина... Прочитај повеќе Продолжување на 7 редовна седница на Совет на Општина Неготино на ден 22.07.2022 година во 13 :30 часот

Close Search Window