Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Имате проблем или прашање?

Оваа страница е дизајнирана да им обезбеди на нашите жители, бизниси и посетители  можност да пристапите до Градското собрание, 24 часа на ден, 7 дена во неделата, од удобноста на вашиот дом.

Барањата се процесираат во текот на работното време.

  Локација мапа

   

  Општина Неготино

  Адреса и инфо

  Адреса:
  ул. Ацо Аџи Илов 2
  Неготино
  Република Македонија
  1440

   

  E-пошта: info@negotino.gov.mk
  телефон: 043/361 045
  Факс: 043/361 933

  Close Search Window