Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Cansellation 05-337

Wa-mbrella|

Cansellation 05-337... Прочитај повеќе Cansellation 05-337

Cancelation 05-390

Wa-mbrella|

Cancelation 05-390... Прочитај повеќе Cancelation 05-390

ПОКАНА ЗА ПОНУДА-РАБОТИ 05-390

Wa-mbrella|

Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.11  05-390/2 Проект,,wa-mbrella,,Согласно... Прочитај повеќе ПОКАНА ЗА ПОНУДА-РАБОТИ 05-390

Информативни денови во општина Неготино во рамки на проектот „ Заштита на водните ресурси со намалување на човековото влијание врз животната средина “

Wa-mbrella|

   Во рамки на проектот „ Заштита на водните ресурси со... Прочитај повеќе Информативни денови во општина Неготино во рамки на проектот „ Заштита на водните ресурси со намалување на човековото влијание врз животната средина “

ПОКАНА за учество на информативни денови за граѓаните – Општина Неготино

Wa-mbrella|

ПОКАНАза учество на информативни денови за граѓаните –... Прочитај повеќе ПОКАНА за учество на информативни денови за граѓаните – Општина Неготино

ПОКАНА ЗА ПОНУДА-УСЛУГИ 05-395 Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.10 05-395/3

Wa-mbrella|

Проект,,wa-mbrella,,Согласно Одлуката од градоначалникот на... Прочитај повеќе ПОКАНА ЗА ПОНУДА-УСЛУГИ 05-395 Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.10 05-395/3

ПОКАНА ЗА ПОНУДА-УСЛУГИ 05-311 Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.9 05-311/2

Wa-mbrella|

Проект,,wa-mbrella,,Согласно Одлуката на градоначалникот на... Прочитај повеќе ПОКАНА ЗА ПОНУДА-УСЛУГИ 05-311 Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.9 05-311/2

Cancelation LOT 1 Wambrella

Wa-mbrella|

Cancelation LOT 1... Прочитај повеќе Cancelation LOT 1 Wambrella

Набавено е возило за ЈП „ Комуналец “ Неготино за отпушување на канализационата мрежа

Wa-mbrella|

   ЈП „ Комуналец “ Неготино доби ново возило „ канал џет... Прочитај повеќе Набавено е возило за ЈП „ Комуналец “ Неготино за отпушување на канализационата мрежа

Продолжуваат градежните активности за изведба на главен колектор за отпадни води за поврзување на село Тимјаник со канализациониот систем во Неготино во должина од околу 2000м

Wa-mbrella|

   Вредноста на договорот изнесува 207.967евра. Изградбата на... Прочитај повеќе Продолжуваат градежните активности за изведба на главен колектор за отпадни води за поврзување на село Тимјаник со канализациониот систем во Неготино во должина од околу 2000м

Close Search Window